Specializari

Cardiologie

Centru de excelentă în Cardiologie! Echipă de medici cardiologi cu experiență, pricepere pentru diagnostice exacte și tratamente corecte. Aparatură PREMIUM , pentru investigații -ecocardiografie 2D, 4D, ecografie Doppler vascular arterial, venos, carotide, holter EKG, mapa , test ecg, poligrafie cardio-respiratori

Cardiologie pediatrică

Cardiologie pediatrică – consultații și investigații -ekg, ecocardiografie 4D , holter TA, holter EKG,test de efort, ecografie cardiaca doppler color 2D, Doppler vascular . Cabinetul dispune de aparatură dedicată pentru examinarea copiilor de la nou născut până la 18 ani . Paletă largă de boli cardiace congenital

Ecografie

Ecografii realizate profesionist! Ecografie pelvino – adbominală adulti si copii. Ecocardiografie doppler pentru copii si adulti . Ecografie tiroida. Ecografie organ . Ecografie cardiacă 4D Ecografie doppler vascular .

Explorări funcționale

Ecografie abdominală . Ecografie pelvină. Ecografie cardiacă. Ecografie tiroidă . Spirometrie. pentru măsurarea funcției plămânilor. Test de efort EKG. Audiometrie . Poligrafie cardio respiratorie pentru diagnosticarea apneei obstructive în somn

Nefrologie

Diagnosticul si urmărirea pacienților cu probleme renale

Pediatrie

Echipa de medici pediatrii din Craiova : Dr Diaconu Radu Dr Șelaru Loredana Dr Diana Belu Dr. Mădălina Băluță Medici pediatrii foarte competenti, grijulii cu micutii pacienti. Consultatii si ecografie copii. Spirometrie la copii – pentru diagnosticarea astmului Consultatii pentru mămici pentru alăptare

Pneumologie

Dr Grecu Victor – medic primar pneumolog Craiova, Foarte competent pentru problemele aparatului respirator ! Spirometrie și consultații !

Cardiologie

Platforma premium permite masuratori superioare ecografiei standard, iar unele dintre acestea se regasesc doar la aparatura pe care noi o detinem.

Amintim cateva din optiunile pe care le putem efectua : posibilitatea de speckle-tracking pe 4D,  masuratori volumetrice de VD SI VS,  vizualizare volumetrica de structuri cardiace si multi sectiuni,  doppler 4D. ..

Pediatrie

Copilul este cel mai de preț dar de care putem să avem grijă. Și pentru a le putea oferi tot ce este mai bun, avem o echipă de medici dedicați, empatici, cărora le place interacțiunea cu cei mici. Fie că ai nevoie de o consultație de rutină, de o consultație de urgență sau de o evaluare complexă, doctorii noștri „de copii” îți sunt alături!

Pneumologie

Dr Grecu Victor – medic primar pneumolog Craiova, Foarte competent pentru problemele aparatului respirator ! Spirometrie și consultații !

Ecografie

Ecografii realizate profesionist!

Ecografie pelvino – adbominală adulti si copii.

Ecografie tiroida.

Ecografie organ – ecografie rinichi, ecografie ficat , ecografie pancreas, etc.

Ecografie parti moi