skip to Main Content

Vă punem la dispoziție o gamă variată de servicii medicale de prevenire, diagnostic și tratament în domeniile medicale: cardiologie, pediatrie, urologie, pneumologie, cardiologie pediatrică, ORL, dermatologie, neurologie, psihiatire, medicină internă, ecografie.

Cardiologie

Platforma premium permite măsurători superioare ecografiei standard, iar unele dintre acestea se regăsesc doar la aparatura pe care noi o deținem.
Amintim câteva din opțiunile pe care le putem efectua: posibilitatea de speckle-tracking pe 4D,  măsurători volumetrice de VD SI VS,  vizualizare volumetrică de structuri cardiace și multi secțiuni,  doppler 4D.

Cardiologie Pediatrica

Copiii nu sunt doar adulți mici. Tipurile de probleme cardiace pe care le au copiii sunt foarte diferite de adulți.
O serie de afecțiuni cardiace pot afecta copiii. Unele sunt probleme structurale cu care se nasc. Altele implică sistemul electric care controlează bătăile inimii. Medicul cardiolog pediatru este  instruit special pentru a diagnostica și gestiona aceste probleme.

Pediatrie

Copilul este cel mai de preț dar de care putem să avem grijă. Și pentru a le putea oferi tot ce este mai bun, avem o echipă de medici dedicați, empatici, cărora le place interacțiunea cu cei mici. Fie că ai nevoie de o consultație de rutină, de o consultație de urgență sau de o evaluare complexă, doctorii noștri „de copii”, din Craiova, îți sunt alături!

Pneumologie

În cadrul cabinetului de pneumologie din Craiova își desfășoară activitatea medicală 4 medici pneumologi. Competență pentru problemele aparatului respirator! Spirometrie și consultații de specialitate! Teste de provocare cu bronodilatatori! Contract cu CAS la unii dintre medicii pneumologi. Sună la numărul 0771.493.887 pentru alte informații.

Ecografie

Ecografii realizate profesionist la Centrul Medical Speranța din Craiova!
În cadrul cabinetului de ecografie din Craiova, medicii pot efectua mai multe tipuri de ecografii: Ecografie abdomino-pelvină pentru adulți și copii; Ecografie pentru tiroidă; Ecografie de organ – ecografie de rinichi, ecografie de ficat, ecografie de pancreas, etc.; Ecografie pentru părți moi; Ecografie mamară; Ecografie transfontanelară; Ecografie de șold; Ecografie pleuro-pulmonară pentru copii.

Urologie

Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea bolile și tulburările tractului urinar masculin și feminin, cât și a sistemului reproductiv masculin.
În Craiova, la medici urologi primari, de la Clinica Speranța, poți solicita o programare pentru o ecografie a aparatului urinar. Medicul urolog îți poate recomanda tratament medicamentos, dacă este cazul. Urologul este medicul specializat în tratamentul bolilor și afecțiunilor localizate în sistemul urinar, inclusiv vezica urinară, rinichi, ureter, uretra și glande adrenale.

Otorinolaringologie

Otorinolaringologia (sau ORL) este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului, gâtului și a structurilor asociate acestora. Otorinolaringologii sunt specialiști calificați care pot trata o gamă largă de afecțiuni ORL

Dermatologie

Dermatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul problemelor legate de piele, păr, unghii și mucoase. Dermatologii sunt specialiști calificați care pot trata o gamă largă de afecțiuni ale pielii, inclusiv acnee, eczeme, psoriazis, dermatită, infecții fungice, leziuni ale pielii, alunițe, precum și probleme ale părului și unghiilor.

Neurologie

Neurologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos central și periferic, cum ar fi creierul, măduva spinării, nervii și mușchii. Neurologii sunt specialiști calificați care pot trata o gamă largă de afecțiuni neurologice.

Psihiatrie

Psihiatria este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor mentale și emoționale. Psihiatrii sunt specialiști calificați care pot trata o gamă largă de afecțiuni psihiatrice.

Medicină internă

Medicina interna este o ramură a medicinei care se ocupă de diagnosticarea, tratarea și prevenirea bolilor la adulți. Medicii interniști (specialiști în medicina internă) se concentrează pe sănătatea generală a pacienților și pe gestionarea problemelor de sănătate care afectează sistemul intern al organismului, cum ar fi sistemul cardiovascular, sistemul respirator, sistemul gastrointestinal, sistemul endocrin, sistemul imunitar, sistemul renal și sistemul nervos central.

Nu sterge

Psihiatria este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor mentale și emoționale. Psihiatrii sunt specialiști calificați care pot trata o gamă largă de afecțiuni psihiatrice.