Specializari

Cardiologie

Clinica Speranța din Craiova este Centru de excelentă în Cardiologie. Avem o echipă de medici cardiologi cu experiență și ne bazăm pe aparatura PREMIUM. Practic avem în dotare cel mai performant ecograf pentru cardiologie, putând să efectuăm ecografii 2D cât și 4D de înaltă calitate.  Se pot efectua consultații , investigații – ecografie cardiaca , doppler  arterial sau doppler pentru vene membre inferioare, sau doppler pentru membre superioare. Avem în dotare test de efort ECG la cicloregometru, mape pentru Tensiunea arterială , holtere ECG, Electrocardiograf, masă pentru testul TILT pentru pacienții cu sincope, cât și poligrafie cardio-respiratorie pentru determinarea SAOS.

Cardiologie pediatrică

Cardiologie pediatrică – consultații și investigații -ekg, ecocardiografie 4D , holter TA, holter EKG,test de efort, ecografie cardiaca doppler color 2D, Doppler vascular . Cabinetul dispune de aparatură dedicată pentru examinarea copiilor de la nou născut până la 18 ani . Avem experiență în depistarea unei palete largi de  boli cardiace congenitale cât și pentru efectuarea examenului cardiac pentru copii sportivi.

Ecografie

Ecografii realizate profesionistde medici cu experiență. Dintre ecografiile care se pot realiza în cabinetul de ecografie menționăm : ecografie pelvino – abdominală pentru adulți și copii, ecografie pentru ficat, ecografie pentru rinichi, ecografie pentru tiroidă, ecografie de organ , ecografie de părți moi, ecografie mamară , ecocardiografie doppler pentru adulți și pentru copii ,ecografie cardiacă 4D , ecografie doppler vascular, ecografie pleuro-pulmonară, ecografie transfontanelară, ecografie de șold .

Diagnosticul si urmărirea pacienților cu probleme renale, Ecografie și tratament – Dr Emilian Postelnicu, medic primar nefrologie.

Pediatrie

Echipa de medici pediatrii din Craiova : Dr. Diaconu Radu, Dr. Șelaru Loredana, Dr. Diana Belu Dr. Mădălina Băluță , Dr Tatiana Miculeasa, Dr. Bianca Vlădulescu.

Medici pediatrii de la Clinica Speranța sunt grijulii cu micutii pacienti.  Se efectuează consultatii și diverse tipuri de ecografie pentru copii. De asemenea, se poate efectua spirometrie la copii – pentru diagnosticarea astmului . În cadrul cabinetului de pediatrie, consultațiile se pot efectua și cu bilet de trimitere – CAS la unii dintre medicii pediatrii.  Pentru ajutor în alăptare, trei dintre medicii din clinică au competențe pentru consultanță în alăptare.

Pneumologie

Dr Grecu Victor, Dr Aurel Buzatu , Dr. Lucia Florescu, Dr. Ștefan Popa  – medici  pneumologi competenți în  Craiova, care vă pot ajuta în rezolvarea problemelor  aparatului respirator ! Spirometrie ,consultații!

Depistarea apneei  în somn și titrarea pentru sindromul de apneea obstructivă în somn  cu aparat CPAP .
Tratarea problemelor aparatului urinar , ecografie cât și tratamentul “pietrelor” la rinichi – cu litotrițor, Litotriție ESWL . Dr. Bogdan Georgescu

Cardiologie

Platforma premium permite masuratori superioare ecografiei standard, iar unele dintre acestea se regasesc doar la aparatura pe care noi o detinem.

Amintim cateva din optiunile pe care le putem efectua : posibilitatea de speckle-tracking pe 4D,  masuratori volumetrice de VD SI VS,  vizualizare volumetrica de structuri cardiace si multi sectiuni,  doppler 4D. ..

Pediatrie

Copilul este cel mai de preț dar de care putem să avem grijă. Și pentru a le putea oferi tot ce este mai bun, avem o echipă de medici dedicați, empatici, cărora le place interacțiunea cu cei mici. Fie că ai nevoie de o consultație de rutină, de o consultație de urgență sau de o evaluare complexă, doctorii noștri „de copii”, din Craiova , îți sunt alături!

Pneumologie

În cadrul cabinetului de pneumologie din Craiova, își desfășoară activitatea medicală 4 medici pneumologi. Competență pentru problemele aparatului respirator!  Spirometrie și consultații de specialitate! Teste de provocare cu bronodilatatori!  Contract cu CAS la unii dintre medicii pneumologi. Sună la numărul nostru 0771493887 pentru orice alte informații.

Ecografie

Ecografii realizate profesionist!

În cadrul cabinetului de ecografie din Craiova, medicii pot efectua mai multe tipuri de ecografii :

  • Ecografie abdomino-pelvină pentru adulți și copii.
  • Ecografie pentru tiroidă.
  • Ecografie de organ – ecografie de rinichi, ecografie de ficat , ecografie de pancreas, etc.
  • Ecografie pentru părți moi.
  • Ecografie mamară.
  • Ecografie transfontanelară.
  • Ecografie de șold.
  • Ecografie pleuro-pulmonară pentru copii.