Cardiologie

Platforma premium permite masuratori superioare ecografiei standard, iar unele dintre acestea se regasesc doar la aparatura pe care noi o detinem.

Amintim cateva din optiunile pe care le putem efectua : posibilitatea de speckle-tracking pe 4D,  masuratori volumetrice de VD SI VS,  vizualizare volumetrica de structuri cardiace si multi sectiuni,  doppler 4D.

 

Toate acestea sunt disponibile pentru a va asigura siguranta in diagnostic, precizie și  diagnostic precoce pentru evaluarea stării inimii d-voastra!

Indiferent de vârstă, ajutăm pacienţii să prevină efectele afecţiunilor cardiovasculare printr-un program personalizat.

Pentru persoanele cu semne clinice discrete, aparatura și experiența medicală ,  ne ajută să surprindem boala cardiaca în faza incipienta !

Pentru persoanele  care au diagnostic de boală cardiacă  vă oferim o evaluare exactă , bazată pe măsurători corecte pentru a putea anticipa schimbările cardiovasculare ce vă pot afecta . Tratamente eficiente și urmărirea evoluției cardiovasculare pentru a va oferi viata activă .

 

Anumite măsurători  vizibile anterior  doar la aparate ce pot iradia( CT, RMN,)  sunt vizibile si cu platforma de la CM Speranta.

Indicația este de a apela la metode ce iradiază doar după ce ați fost investigați cu mijloacele imagistice non iradiante, ca ecografia cardiaca 4D.

Medici

edf

Dr. Radu Popa

Dr. Radu Popa este medic cardiolog avand competenta in ecocardiografie si in ecocardiografie speciala .

A urmat curs de ecografie transesofagiana la “Institutul de urgenta pentru boli cardiovasculare – Prof. Dr. C.C Iliescu” si studii în ecografia multimodala.

  • Consultatii cardiologie
  • Ecocardiografie
  • Ecografie Doppler vascular
  • Ecografie cardiaca 4D
  • Interpretare CT cardiac
edf

Dr. Adrian Coandă

Dr. Adrian Coandă este medic cardiolog cu competenta pentru ecocardiografie si competenta pentru ecografie vasculara .

dr-diana-dragu-cherata-cardiologie

Dr Diana Dragu Cherata

  • Medic specialist cardiologie
  • Membru al Societății Române de Cardiologie
  • Membru al European Association of Cardiovascular Imaging