skip to Main Content

Dermatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul problemelor legate de piele, păr, unghii și mucoase. Dermatologii sunt specialiști calificați care pot trata o gamă largă de afecțiuni ale pielii, inclusiv acnee, eczeme, psoriazis, dermatită, infecții fungice, leziuni ale pielii, alunițe, precum și probleme ale părului și unghiilor.

Dermatologii pot efectua examene fizice ale pielii, precum și teste specifice, cum ar fi biopsii, pentru a ajuta la diagnosticarea afecțiunilor dermatologice. În plus, aceștia pot recomanda tratamente topice, precum creme, loțiuni sau unguente, sau tratamente orale, cum ar fi antibiotice sau medicamente antifungice. De asemenea, dermatologii pot efectua proceduri precum îndepărtarea alunițelor sau leziunilor pielii, terapia cu laser sau alte tratamente cosmetice pentru a îmbunătăți aspectul pielii.

Este important să vizitați un dermatolog dacă aveți probleme ale pielii sau doriți să vă mențineți sănătatea pielii în general. Un dermatolog poate evalua starea pielii și poate recomanda cele mai bune opțiuni de tratament sau îngrijire a pielii în funcție de nevoile și problemele individuale ale pacientului.

Clinica Speranta Centrul Medical Craiova

Medic specialist dermatologie – efectuează consultații dermatologie și dermatocosmetică  atât pentru adulți cât și pentru copii ( Consultație de specialitate, Electrocauterizări, Dermatoscopie, Tratamentul cicatricilor, Tratamentul petelor pigmentare, Reîntinerirea cutanată, Referat medical)

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie din Craiova,

Participă constant la congrese, cursuri de perfecționare și workshopuri pentru a fi la curent cu noutățile din domeniu dermatologie și esteticii medicale.

Dna dr. Mihaela Manea își însușește rapid noile tehnologii și aplică  abilitățile dobândite  pentru a-și îmbunătăți munca pe care o face.

Vă poate ajuta la îmbunătățirea sănătății pielii, dezvoltarea planului de tratament și tratamentul stării pielii.

 • Dermatologie clinică;
 • Dermatologie pediatrică;
 • Dermatoscopie;
 • Microchirurgie dermatologică – biopsie cutanată, electrocauterizare, excizii tumori cutanate, incizii chisturi, terapia chirurgicală a unghiei încarnate;
 • Proceduri non-invazive – peeling chimic, microneedling, PRX,
 • Dermapen
 • Tratamentul acneei
 • Proceduri injectabile –  PRP.

 

Clinica Speranta Centrul Medical Craiova

Medic specialist dermatolog, Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie din Craiova, promoția 2008

Ariile de expertiză :

 • Dermatologie clinică
 • Dermatologie pediatrică
 • Dermatoscopie
 • Dermatochirurgie

Oferă consultații de dermatologie și dermatocosmetică atât pentru adulți cât și pentru copii

Efectuează excizia (îndepărtarea) alunițelor

Dermatoscopie digitală

Electrocauterizare diverse formațiuni – ca papiloame, veruci plane, vulgare, veruci plantare, molluscum contagiosum, keratoze seboreice, keratoze actinice,-condiloame, granulom piogenic, angiom, zapiloame, alte tumori benigne, xantelasme

Efectuează diverse tratamente din sfera dermatocosmetică