skip to Main Content

Suntem aici pentru tine și familia ta!  De aceea, atunci când vrei să beneficiezi de serviciile noastre, primești mai mult decât un simplu consult medical: atmosfera prietenoasă din clinică, actul medical individualizat pentru tine, timpul de așteptare redus sunt principii ce guvernează conduita noastră.

Ne implicăm nu doar în rezolvarea problemelor de sanatate care apar ci punem accent și pe partea de prevenție motiv pentru care avem aparatura care sa ajute în depistarea precoce a diverselor probleme de sănătate.

Din partea noastră te vei bucura de o comunicare deschisă, acces în timp util la serviciile medicale și o îngrijire atentă din partea echipei noastre – atunci când ai nevoie de noi.

Echipa noastră de medici este alcătuită din profesioniști dedicați și răbdători, ale căror exigențe privind practica medicală privată ridică actul medical la noi standarde.

Dedicare până la ultimul detaliu – hotărârea noastră de a-ți oferi servicii medicale de top se reflectă inclusiv în dotările de ultimă generație de care dispunem, care vin în completarea unui act medical de calitate.

Anual, mii de persoane – pacienți ne aleg și ne realeg pentru serviciile noastre medicale motiv pentru care le mulțumim.

Viziunea noastră este de a trata pacienții cu aceeași grijă ca și pentru un membru important al familiei noastre.

Contract cu CAS Dolj. Specialitățile medicale pentru care puteți solicita consult gratuit și scrisoare medicală sunt Pediatrie și Pneumologie.

Medicii care se află în contract cu CAS sunt:

  • Dr. Diana Belu – medic pediatru
  • Dr. Bianca Vlădulescu – medic pediatru
  • Dr. Aurel Buzatu- medic pneumolog
  • Dr. Ștefan Popa – medic pneumolog

Chestionar de evaluare a satisfactiei pacientului > în linkul următor
CHESTIONAR DE EVALUARE A SATISFACŢIEI PACIENTULUI PENTRU SERVICII MEDICALE ÎN AMBULATORIU (1)

Competență , empatie, profesionalism implicarea profundă în rezolvarea cazurilor medicale .

Te așteptăm în clinica SPERANȚA din Craiova.

COD QR GOOGLE MAPS STRADA INFRATIRII NR 16
Cod QR Google maps Str Imparatul Traian nr 69 Craiova