skip to Main Content

Suntem aici pentru a vă ajuta să descoperiți dacă aveți probleme cardiace și să vă ajutăm, dacă este cazul și aveți probleme la inimă, să  le țineți sub control. Probabil că vei găsi la clinica noastră cel mai bun cardiolog din zonă cu cea mai performantă aparatură medicală pentru cardiologie.

Cum facem acest lucru?

La cabinetul cardiologic din Clinica Speranța avem o echipă de medici empatici care colaborează în beneficiul d-voastră, pentru a vă oferi evaluare cardiovasculară de nivel înalt. Medicii cardiologi din clinica Speranța au efectuat diverse stagii de pregătire inclusiv în alte țări și participă frecvent la diverse cursuri de pregătire pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi soluții pentru  tratamentul pacientului cardiac.

De asemenea, efectuează examinări cardiovasculare- atât pentru partea de inimă cât și pe problematica vasculară. Fiecare medic cardiolog din clinica Speranța din Craiova folosește tehnologie de ultimă generație, care permite efectuarea anumitor măsurători speciale ce sunt superioare tehnicilor clasice și ajută la detectarea bolilor cardiace din faze incipiente.

Echipamentele de care dispunem sunt din gama premium, de generație nouă, atât pe partea de ultrasonografie – ecografie doppler, cât și pe partea de monitorizare pe 24h/48h.

Vă punem la dispoziție și:

 • Holtere EKG pentru 24 h /48 h- folosite pentru depistarea tulburărilor de ritm cardiac
 • Mapa Tensiune pentru 24h – folosita pentru înregistrarea tensiunilor pe 24 de ore
 • Test de efort EKG – pentru determinarea modificărilor ce pot să apară la inimă în timpul efortului
 • Test TILT 

Măsurătorile de 4D din cadrul ecocardiografiei 4D permit evaluarea elasticității inimii și capacitatea acesteia de a se contracta. Acest lucru este vital în determinarea gradului de severitate a bolii cardiace și pentru a evalua dacă boala cardiacă a progresat.

Ecografia specială transesofagiană 3D  în timp real, se poate efectua în Craiova, în cadrul Clinicii Speranța.

Asigurăm investigații de ultimă generație și opțiuni de tratament pentru toate vârstele (de la nou născut până la bătrâni).

Contactează-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre!

Pachetele de investigații:

Ne-am gândit să  grupăm în cadrul unor pachete de investigații, serviciile medicale cardiologice pe care vi le oferim. Astfel, deși în acest moment nu avem contract cu CAS, consultația este inclusă în cadrul pachetului cu ecocardiografie – atât pentru 2D cât și pentru 4D. De asemenea, în cadrul pachetelor noastre aveți pulsoximetrie gratuită . În cadrul pachetelor cu ecografie cardiaca 2D doppler color sau cu ecocardiografie 4D doppler color, aveți inclus și screening la arterele carotide.

Pachetele de investigații pentru comisii medicale – sunt gândite să grupeze mai multe investigații, în funcție și de solicitările pe care le-a făcut medicul de expertiza capacității în muncă.

Dacă aveți nevoie de anumite investigații cardiologice și din cadrul altor specialități din clinică, poate pentru o intervenție chirurgicală, vă rugăm să ne contactați și vă vom face o ofertă.

Ce ce te ajută un screening la carotide?

Prin vizualizarea arterelor carotide folosind sonda speciala pentru ecografia Doppler vascular, medicul poate evalua starea arterelor d-voastră carotide. Arterele carotide sunt vasele prin care sângele ajunge la creier.  În cadrul persoanele fără depuneri de colesterol pe arterele carotide avem permeabilitate.

În alte cazuri, mai ales la persoanele peste 65 de ani, arterele carotide au diverse depuneri ce produc stenoze.  Stenozele pot produce un atac ischemic tranzitoriu (AIT) sau un accident vascular cerebral (AVC). De aceea, este important să evaluăm arterele carotide.

Medicii cardiologi, în cadrul screening-ului de carotide pot să vă dea un diagnostic și referitor la arterele carotide. În cazul în care sunt probleme mai complicate și este necesară o evaluare mai amănunțită, medicul cardiolog vă va anunța și vă poate programa pentru e ecografie doppler artere carotide completă (prin care se măsoară fluxuri, dimensiunile arterelor, vertebralelor, etc.)

Medicii cardiologi de la Clinica Speranța din Craiova, sunt  foarte bine pregătiți și experimentați și se vor asigura ca veți primi tratamentul și recomandările pentru îngrijirea de care aveți nevoie. Suntem alături de d-voastră.

Contactați-ne acum pentru a stabili o programare și pentru a vă ajuta să aveți o sănătate mai bună a sistemului cardiovascular!

Dr Radu Popa - medic cardiolog pediatru Craiova

Medic primar cardiolog având competență în ecocardiografie, ecografie vasculară  .

Conferențiar universitar – Universitatea din Craiova

A urmat curs de ecografie transesofagiana la “Institutul de urgenta pentru boli cardiovasculare – Prof. Dr. C.C Iliescu” și studii în ecografia multimodala- 4D.

 • Consultații cardiologie adulți și copii
 • Ecografie cardiacă 2D adulți și copii
 • Ecografie Doppler vascular
 • Ecografie cardiacă 4D
 • Interpretare CT cardiac
 • Holter ECG
 • Mapă Tensiune arterială
 • Test de efort ECG
Adrian Coanda Medic Specialist Cardiologie Craiova

Dr. Adrian Coandă este medic primar cardiolog cu competenta pentru ecocardiografie si competenta pentru ecografie vasculara .

Centrul Medical Speranta Cardiologie Dr Diana Cherata
 • Medic specialist cardiologie
 • Membru al Societății Române de Cardiologie
 • Membru al European Association of Cardiovascular Imaging
Clinica Speranta Centrul Medical Craiova

Medic specialist cardiologie.
Absolvent al facultății de medicină și farmacie din Craiova 2012.

dr-marinas-ionel-detaliat

Medic Primar cardiologie

Doctor în știinte medicale

Competență ecocardiografie

Dr. Marinaș este un medic cu experiență atât în cadrul Institutului “Prof. Dr. C.C. Iliescu ” Fundeni cât și în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Militar “DR. STEFAN ODOBLEJA”.

– Membru al Societății Române de Cardiologie

Clinica Speranta Centrul Medical Craiova

Medic primar cardiolog, Doctor în științe medicale, Asistent universitar Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova,

Competență ecografie transesofagiană

Membru Societatea Romana de Cardiologie
Membru Societatea Europeana de Cardiologie