skip to Main Content

Endocrinologia este o specialitate medicală care se concentrează pe studiul și tratamentul tulburărilor sistemului endocrin, adică a glandelor și hormonilor pe care acestea îi secretă. Hormonii sunt substanțe chimice care reglează multe funcții vitale în organism, inclusiv metabolismul, creșterea, reproducerea, tensiunea arterială și nivelul de zahăr din sânge.

Dr Oana Catinca Endocrinologie Ecografie Mamara

Dr. Oana Catinca are dublă specializare – Endocrinologie și Radiologie-imagistică medicală.

Medic primar endocrinologie

Prin specialitatea Radiologie și imagistică medicală poate efectua toate tipurile de ecografii permise de specialitate, interpretare RX, CT.

Efectuează :

Ecografii de Tiroidă: Cu ajutorul echipamentului modern, realizăm ecografii detaliate ale glandei tiroide, contribuind la diagnosticarea și monitorizarea afecțiunilor tiroidiene.
Ecografii Mamare cu Elastografie: Oferim investigații precise și non-invazive pentru evaluarea sânului, utilizând tehnologia de elastografie pentru detectarea timpurie a eventualelor modificări.
Ecografii de Părți Moi:Abordăm cu atenție și profesionalism imagistica țesuturilor moi, oferind o perspectivă clară asupra structurilor anatomice.
Ecografii Abdomino-Pelvine: Serviciile noastre acoperă o gamă largă de aplicații, de la evaluarea organelor abdominale la investigații pelvine de precizie.
Clinica Speranta Centrul Medical Craiova

Medic specialist psihiatru – consult de specialitate , referat medical