skip to Main Content

Medicina interna este o ramură a medicinei care se ocupă de diagnosticarea, tratarea și prevenirea bolilor la adulți. Medicii interniști (specialiști în medicina internă) se concentrează pe sănătatea generală a pacienților și pe gestionarea problemelor de sănătate care afectează sistemul intern al organismului, cum ar fi sistemul cardiovascular, sistemul respirator, sistemul gastrointestinal, sistemul endocrin, sistemul imunitar, sistemul renal și sistemul nervos central.

Medicii interniști efectuează examinări fizice, interoghează pacienții cu privire la istoricul medical și simptomele lor, și pot efectua o serie de teste de laborator și imagistice pentru a ajuta la diagnosticarea bolilor și la evaluarea stării de sănătate a pacienților. Ei pot gestiona și tratamentul unor probleme de sănătate complexe și cronice, cum ar fi diabetul, hipertensiunea arterială, bolile pulmonare cronice, bolile renale și bolile digestive, precum și alte afecțiuni medicale.

Medicina interna este o specialitate largă, care implică o gamă largă de probleme medicale și o abordare integrată pentru tratamentul pacienților.

Dacă aveți nevoie de serviciile noastre sau doriți să faceți o programare, vă rugăm să ne sunați la numărul afișat pe site-ul nostru sau să veniți direct la noua noastră locație.

În plus, puteți găsi mai multe informații despre fiecare specialitate medicală pe site-ul nostru sau puteți vorbi cu unul dintre specialiștii noștri pentru a afla mai multe detalii. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și abia așteptăm să vă întâmpinăm la noua noastră locație!

Clinica Speranta Centrul Medical Craiova

Medic de medicină internă ( boli interne)

Competență ecografie generală

Șef lucrari Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova

Clinica Speranta Centrul Medical Craiova

Medic primar medicina interna, competența ecografie .Absolventa a Facultății de medicina din Craiova în 2010.