skip to Main Content

Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea bolile și tulburările tractului urinar masculin și feminin, cât și a sistemului reproductiv masculin.

La Centru medical Speranța din Craiova poți solicita programare la un medic urolog  primar cu competență ecografică. Medicii urologi disponibili în clinică sunt medici cu experiență.

Medicul urolog îți poate recomanda tratament medicamentos, dacă este cazul. Urologul este medicul specializat în tratamentul bolilor și afecțiunilor localizate în sistemul urinar, inclusiv vezica urinară, rinichi, ureter, uretră și glande adrenale.

În cazul bărbaților, urologul tratează și afecțiunile care vizează penisul, prostata, scrotul, epididimul, veziculele seminale și testiculele, dar și probleme ce țin de infertilitate masculină.

De asemenea, urologii efectuează intervenții chirurgicale pentru a îndepărta o tumoare sau un blocaj din tractul urinar.

Poate efectua proceduri de litotriție pentru pacienții cu litiază renală (calculi renali).

Dr Bogdan Georgescu

Medic primar urolog cu vasta experienta in tratarea problemelor rinichilor, vezicii urinare, uretrei glandelor suprarenale, organelor genitale si prostatei.

Competenta ecografie generala

Efectueaza Litotritie extracoropreala – eliminarea pietrelor la rinichi

 

Clinica Speranta Doctor Grecu Cristian

Dr. Grecu Cristian este medic specialist urologie având compentență în ecografie generală. Medic de excepție pe domeniu în Craiova.

Urologie Dr Grigore Andrei

Medic primar urologie, absolventi UMF Craiova, Facultatea de medicină  . Medic cu experiență

Urologie Dr Tanasescu Dan

Medic primar urologie, absolventi UMF Craiova, Facultatea de medicină  . Medic cu experiență