skip to Main Content

Asigurare privata la Signal Iduna- Cum procedez?

Cu asigurarea privată de la SIGNAL IDUNA poți beneficia gratuit de serviciile medicale incluse in cadrul asigurării tale, la Centru Medical Speranța.

Cum procedez în Craiova dacă am asigurare SIGNAL IDUNA?

Pașii necesari pentru o programare prin SIGNAL IDUNA la Clinica Speranța, in Craiova sunt :

    •  suni in Call Center SIGNAL IDUNA  021 9910 in momentul in care ești in clinica Speranța sau când intenționezi sa apelezi la unul dintre medicii din clinica Speranța pentru Pediatrie, Pneumologie, Cardiologie, Ecografie in Craiova – de obicei cu 24 h in avans pentru a putea fi siguri ca avem disponibilitate la medicul pe care il dorești
    • se primește pe email confirmarea de la asigurator și poți beneficia de serviciile medicale
    • daca medicul constata ca ai nevoie si de investigații mai amănunțite decât cele aprobate initial si acestea se pot efectua in acel moment in cadrul clinicii, atunci o persoana din cadrul clinii noastre va solicita aprobarea telefonica si va trimite actele inițiale pe email, către SIGNAL IDUNA .  În funcție de cât timp durează aceste proceduri, vei rămâne în clinică și vom aștepta aprobarea pentru investigațiile suplimentare .

Investigații posibile prin asigurarea privată

Cu asigurarea privata SIGNAL IDUNA, în Craiova, la clinica Speranța, poți  face gratuit investigații la :

  • medic pediatru – consult si spirometrie,
  •   medic cardiolog- consultație, holter EKG, mapa de tensiune , test de efort ECG, ecografie doppler vascular, ecografie cardiaca 2D doppler color, ecografie cardiaca 4D. Află mai multe despre necesitatea unei ecografii cardiace din linkul următor – ecografie cardiacă.
  • medic pneumolog- consult si spirometrie, studiul somnului pentru diagnosticul apneei în somn
  • ecografie- diverse tipuri de ecografii .

 Află mai multe despre asigurarea SIGNAL IDUNA de pe site-ul Signal ,din linkul următor – asigurare signal.