Am asigurare privata Allianz-Tiriac . Cum procedez?Daca esti beneficiarul unei asigurari private de la Allianz- Tiriac si doresti investigatii in Craiova, suna la clinica Speranta 0771493887 . Efectuam investigatii la Cardiologie , Pediatrie, Pneumologie, Ecografie.

Cum se procedeaza ?

  1. Suni la clinica noastra la 0771493887
  2. Ne comunici ca doresti o programare si ca esti beneficiarul unei asigurari private de sanatate de la Allianz Tiriac . Stabilim de comun acord data programarii la specialitatea dorita .
  3. Te prezinti in clinica la data si ora programata. Ne prezinti un act de identitate. Vei completa si vei semna documentele necesare pentru consultatia cu asigurarea Allianz-Tiriac.
  4. Medicul va efectua investigatiile la Cardiologie sau Pneumologie sau Pediatrie sau Ecografie, in functie de specialitatea solicitata .  Apoi, medicul va completa documentele Allianz-Tiriac .
  5. Se suna la Allianz-Tiriac pentru aprobarea investigatiilor deja efectuate Pana se obtine aprobarea de la asiguratorul Allianz, te vom invita sa mai astepti. In medie, timpul de asteptare este in jur de 5-10 minute.
  6. Dupa obtinerea aprobarii,  nu mai trebuie sa achiti pentru serviciile medicale ce au fost aprobate si sunt incluse in cadrul asigurarii tale de sanatate privata.

Te asteptam in Craiova, pe str. Infratirii, nr. 16, la Centru Medical Speranta.

Multa sanatate !