Despre Clinica Speranta

Suntem aici pentru tine si familia ta!  De aceea, atunci când vrei să beneficiezi de serviciile noastre, primești mai mult decât un simplu consult medical: atmosfera prietenoasă din clinică, actul medical individualizat pentru tine, timpul de așteptare redus sunt principii ce guvernează conduita noastră.

Ne implicam nu doar in rezolvarea problemelor de sanatate care apar ci punem accent si pe partea de preventie motiv pentru care avem aparatura care sa ajute in depistarea precoce a diverselor probleme de sanatate.

Din partea noastra te vei  bucura de o comunicare deschisă, acces în timp util la serviciile medicale și o îngrijire atentă din partea echipei noastre – atunci când ai nevoie de noi.

Echipa noastră de medici este alcătuită din profesioniști dedicați și răbdători, ale căror exigențe privind practica medicală privată ridică actul medical la noi standarde.

Dedicare până la ultimul detaliu – hotărârea noastră de a-ți oferi servicii medicale de top se reflectă inclusiv în dotările de ultimă generație de care dispunem, care vin în completarea unui act medical de calitate.

Anual , mii de persoane – pacienti ne aleg si realeg pentru serviciile noastre medicale motiv pentru care le multumim .

Viziunea noastra este de a trata pacientii cu aceeasi grija ca si pentru un membru important al familiei noastre .

Te asteptam in clinica noastră din Craiova, jud, Dolj, Strada Înfrățirii, nr. 16 .